Busovačka dvorana zasjala punim sjajem

Sinoć je završena rekonstrukcija rasvjete u okviru 3. faze rekonstrukcije gradske sportske dvorane, odnosno dvorane Srednje škole Busovača.

Dvorana je tek sinoć zasjala u punom sjaju, a pretkadeti Košarkaškog kluba “Busovača” su prvi isprobali na svom treningu “nova” svjetla i na kraju, uopće nisu krili oduševljenje.

Do kraja 3. faze rekonstrukcije ostaje još nešto radova na bojanju pratećih objekata u dvorani, montaža zaštitnih mreža te montaža zaštite na čeone zidove u unutrašnjosti dvorane. Na kraju, dvoranski parket će dobiti posljednji zaštitni lak čime će biti potpuno završena ova velika investicija. Prema riječima odgovornih u ovom projektu potpuni završetak se očekuje za dvadesetak dana.

Ovom prilikom ćemo najaviti i sutrašnje otvorenje obnovljene dvorane. Naime, odbojkaška reprezentacija naše županije i domaće odbojkašice će odmjeriti snage u prijateljskom susretu koji počinje sutra u 18 sati u obnovljenoj sportskoj dvorani.

Pozivamo sve sugrađane da svojim prisustvom bodre naše uspješne odbojkašice, a isto tako i podrže i pogledaju novu, obnovljenu, dvoranu.

Prethodni članakHrvatski zastupnici u Europskom parlamentu traže ravnopravnost naroda i federalizaciju BiH
Sljedeći članakPotvrđena optužnica protiv Budimira i drugih, ročište 26. ožujka