BUSOVAČA: Tea Barišić pobjednica ovogodišnjeg MAK-a

Sinoć je Športska dvorana Srednje škole Busovača po 21. put bila domaćin dječjeg festivala MAK – Mali akordi, na kojem je zasluženu pobjedu odnijela Tea Barišić iz Kiseljaka skladbom Tek je 12 sati.

Pobjednička pjesma mlade Kiseljačanke pokupila je sve simpatije, kako gledatelja tako i stručnog ocjenjivačkog žirija. Od 12 natjecatelja koji su sinoć nastupili, nagrade su još osvojili – treće mjesto Sara Pavlović, drugo mjesto Stjepan Krezić, a nagradu publike osvojio je Kristijan Krišto.

U zabavnom djelu programa ovogodišnjeg MAK-a brojne posjetitelje zabavljao je busovački band Ekonomska kriza. MAK su i ove godine posjetili brojni dužnosnici, a među njima su bili i Predsjednik FBiH Marinko Čavara, predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača Mirjana Plavčić, načelnik općine Busovača Asim Mekić, ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB Nikola Grubešić i zastupnica u Saboru ŽSB – Suzana Krišto.

Organizator ovogodišnjeg MAK-a HKD Napredak Busovača pokazao je kako Busovača uz Novi Travnik ima festival, mlade talente i javnost koja je zainteresirana za ovakve manifestacije.