Busovača: Održan humanitarni koncert za Lea Bašića

Humanitarni koncert za pomoć oboljelom dječaku Leu Bašiću iz Busovače održan je sinoć u sportskoj dvorani Srednje škole “Busovača”. Na koncertu su nastupile busovačke grupe “Innuendo”, “Epicentar” i “Exponent”, koje su tradicionalno, po tko zna koji put, odlično zabavile sve posjetitelje.

“Hvala vam svima što ste večeras ovdje, što ste shvatili da je najvrjednije što se posjeduje život…, a najvrjednije što za života može razviti svako od nas jest ljubav, ljubav prema bližnjemu”, istaknuli su organizatori na početku koncerta te dodali:

“Želimo se zahvaliti svima koji ste vašim novčanim prilozima potpomogli i prihvatili ovu humanitarnu akciju te svojim sudjelovanjem pokazali humanost i brigu za ljude koji nas okružuju. Time ste neznanom devetogodišnjem dječaku darovali nadu u zdrav život, nadu u pogled na ovaj prekrasni svijet, ovaj prekrasni grad i ove prekrasne ljude”.

Uz spomenute, kao i mnogobrojne građane koji su na nedjeljnoj misi i sinoćnjem koncertu dali svoje novčane priloge, organizatori se posebno zahvaljuju poduzeću Kristal d.o.o. Vitez, Beer Bar Busovača, Twix Luka Busovača, timu deminera i svima onima koji su htjeli ostati anonimni.

Podsjetimo, dječak Leo Bašić već nekoliko godina ima godina ozbiljne probleme s očima. Imao je već nekoliko operacija u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu. Unatoč tome, bolest se ipak pogoršala i hitno je potrebna operacija u Švedskoj kako bi se malom Leu spasilo oko i čulo vida.

Ukoliko želite pomoći ili kontaktirati Leovu obitelj to možete učiniti putem telefonskog broja 063-022-081 (Josip Bašić – Leov otac).