Busovača na krilima Đozića deklasirala Novi Travnik

Da šlag dolazi na kraju, potvrdilo se i na sinoćnjoj prvenstvenoj utakmici KK “Busovača” i KK “Novi Travnik”. Gosti, koji su u posljednje tri međusobne prvenstvene utakmice protiv Busovače slavili sa velikom razlikom, su platili ceh za sve nesretno izgubljene utakmice u ovom prvenstvu koje smo spomenuli u našoj najavi ove utakmice.Rezultat 102:57 je ogroman, previsok, ali po igri na terenu i potpuno realan što su na kraju potvrdili i gosti.

Nitko nije ni mogao pomisliti da će ova utakmica imati ovakav kraj kada je u 5. minuti 1. perioda mladi domaći trener Malenica uzeo timeout kod rezultata 4:2. Od tog trenutka na terenu postoji samo ekipa u plavim dresovima – KK “Busovača”. Do kraja 1. perioda vodstvo 20:11. I onda slijedi sigurno najbolji period od 10 minuta otkako se u košarci igra na 4. perioda. Rezultat tog dijela sve govori 41:13!

Pogađali su svi iz svih pozicija, Vukadinović, Milinović, Mešinović, Pezo, Čavara, a Naser Đozić je svojim potezima, poenima i atraktivnim zakucavanjima više puta digao gledatelje na noge i za prvo poluvrijeme postigao čak 33 poena.

U drugom dijelu, trener Malenica dao je priliku svima, tempo koji su nametnuli nije niti jednog trenutka stao. Na početku 4. perioda bilo je čak +51 za domaće, što su gosti samo djelomično uspjeli ublažiti do kraja. Gotovo čitav sastav domaćih se „upisao“ u strijelce, a oni najefikasniji su bili Đozić 41 poen i 9 asistencija, Vukadinović 18 i Milinović 17 poena i 11 skokova.