BUSOVAČA: GKM Vitez na BuFEST-u izveo predstavu “Put po svijetu”

Gradskog kazališta mladih “Vitez”, u srijedu navečer je u Busovači, u okviru 2. BuFEST-a, izvelo predstavu “Put po svijetu”. Ova predstava za male i velike, oduševila je sve koji su posjetili dvoranu kina Theatre u Busovači, a viteški kazalištarci dobili su gromoglasan pljesak nakon predstave.

“Put po svijetu” u izvedbi GKM-ovaca iz Viteza tako je nastavio oduševljavati publiku i nakon premijernog i repriznog igranja u Vitezu.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta proputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Minela Salkić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

Kazališni festival BuFESt, festival je nastao zajedničkim snagama Gradskog kazališta mladih Vitez i Udruge “Uzor” iz Busovače, a ove godine je otvoren predstavom “Čarobnjak iz Oza” u koprodukciji ove dvije spomenue organizacije.

Prethodni članakDr.Valjan: Zahvatio nas je crni scenarij, danas su u našoj bolnici preminule dvije mlađe osobe
Sljedeći članakKako će izgledati život s koronavirusom ove jeseni? Struka ističe da je jedna stvar ključna!