Busovača bolja od Novog Travnika

Jučer, 30. siječnja 2016. godine, su naši seniori imali provjeru protiv ekipe Novog Travnika i ostvarili uvjerljivu pobjedu.

U drugi dio sezone košarkaši Busovače ulaze bez prvog razigravača Čišića koji je otišao u Travnik i potpuno se promijenila koncepcija same igre koja je na utakmici funkcionirala odlično.

I dok se u jesenjoj sezoni u strijelce “upisivalo” najviše 5 igrača, jučer je jedino Mihaljević ostao bez poena, ali je zabilježio 9 skokova. Prvi put je nastupio i novi igrač Softić te je zadovoljio i trenera i prisutne domaće navijače. Najefikasniji je bio Milinović (26 poena), dvoznamenkasti su bili i Husejnović, Hodžić i Softić. Odlično su igrali i Mešinović (skokovi u napadu), Babić (9 poena) te Bešlić koji je dominirao u obrambenim zadacima. U posljednjem periodu trener Križanović je dao šansu i onim najmlađim i oni su to potpuno iskoristili – Vidović 8 poena, Ćosić 3 poena te Relota 2 poena.

Posljednja provjera pred nedjeljnu prvenstvenu utakmicu protiv Zrinjskog II (nedjelja, 5. 2.u 13 i 30) je sutra u utorak 31. 1. u 18,00 sati, a protivnik je “tradicionalan” – veterani KK Busovače koji se posebno pripremaju za revanš od prije 7 dana i najavljuju i neka zvučnija pojačanja u svom rosteru kako bi možda iznenadili seniorsku ekipu i ubilježili i pobjedu.

Prethodni članakPronađeno tijelo koje odgovara opisu nestalog Srećka Pavlovića
Sljedeći članakBeživotno tijelo Srećka Pavlovića pronađeno danas u rijeci Lašvi u naselju Rijeka