Budite ekološki osviješteni, aktivirajte e-račun u HT Eronetu

HT ERONET se pridružuje globalnoj akciji očuvanja i zaštite okoliša besplatnom uslugom e-račun, što znači – nema više papirnatih računa koje primate poštom!

Od sada će stizati samo u Vaš virtualni poštanski sandučić, a time ćemo, svi zajedno, pokazati društvenu odgovornost i pružiti doprinos očuvanju našega planeta.

Stoga je, upravo jučer, 22. travnja, na Dan planeta Zemlje, HT ERONET pozvao sve Vas, poštovane korisnike njihovih usluga (i mobilne i fiksne), da aktivirate besplatnu uslugu e-račun (ukoliko to već niste učinili). Tako stječete pravo sudjelovanja u nagradnom natjecanju i mogućnost osvajanja zanimljivih i vrijednih nagrada.

A nagrade ćete moći „dohvatiti“ računalnom igricom koju ćete zaigrati na Vašim računalima i mobitelima. U toj igrici – bacanje računa u smeće bit će zadnji put da ste to radili. Od sada – nema više papira ni smeća! Barem što se računa HT ERONET-a tiče.

Pratite naše Facebook stranice, gdje ćete moći pronaći sve informacije i zaigrati za nagrade.

Prvi krug počinje već 26. travnja i traje do 2. svibnja. Slijedi stanka od tjedan dana, a onda se ponovno krećemo igrati.

Podijelit ćemo nagrade u šest ciklusa, i to – šest glavnih te utješne.

Aktivirajte odmah uslugu e-račun i pomognite našem planetu da nam još dugo bude ugodno mjesto za život!