BUDIMO HUMANI: Pomozimo šesnaestogodišnjem Martinu Tomiću iz Viteza

Portal vitez.info uključuje se u akciju pomoći prikupljanja sredstava za operaciju srca Martina Tomića, šesnaestogodišnjeg mladića iz Viteza.

Martinu Tomiću je HITNO potrebna operacija srca u referentnom centru u Istanbulu, jer zahvat nije moguće uraditi ni u jednoj zdravstvenoj ustanovi u BiH. Za troškove operacije neophodno je 15 000 eura.

Pomoći se može uplatom na broj računa: 1406045000029245, Sberbank PC ’96, TC FIS.

Također, pomoći se može i kupovinom jednog ili više vaučera u iznosu od 5 KM preko portala grupne kupovine, kupujmo.ba. Na taj način uplaćujete sredstva, koja će odmah biti proslijeđena Martinovoj obitelji. Callidus d.o.o. i kupujmo.ba prilikom ove akcije odriču se bilo kakve naknade, te je svrha POMOĆ i solidarnost s potrebnim.

Do sada je organizirano nekoliko humanitarnih akcija kako bi se pomoglo Martinu da prebrodi tešku bolest, a vrijedi naglasiti kako će na Dan općine Vitez, 28. travnja, Gradsko kazalište mladih Vitez izvesti svoju višestruko nagrađivanu predstavu “Šmizle”, a sav prihod od ulaznica bit će namijenjen za ovu akciju.

Redakcija portala vitez.info i ovim putem poziva svoje vjerne posjetitelje da kao i puno puta pokažu humanost i sukladno svojim mogućnostima podrže akciju pomoći Martinu Tomiću.