Brekala Vitežani vole i poštuju

Slavko Brekalo sa sinom

Slavko Brekalo, Širokobriježanin uživa velike simpatije među ljubiteljima nogometa u Vitezu.

I ne samo među njima. Jer, Slavko je uz dobre igre, profesionalnost, borbenost, korektnost, sportsko ponašanje…, pridobio Vitežane još prije četiri godine kada je prvi put, kao posuđeni igrač Širokog, došao pojačati novog premijerligaša Viteza. I pojačao ga je, odigrao cijelu sezonu na visokoj razini i očekivano vratio se u svoj grad, u svoj klub Široki Brijeg.

No, čvrsta veza Slavka i Vitežana koja se stvarala godinu dana ostala je neokrznuta, održavana je i Slavko se u ovoj ljetnoj stanci, u vrlo teškim trenucima NK Vitez, odazvao pozivu i na radost i zadovoljstvo ljubitelja nogometa, vratio se nakon pune tri godine u „svoj“ Vitez, među navijače i ljude koji ga cijene, vole poštuju….

Na isti način, na terenu i izvan terena Slavko Brekalo im svakodnevno, istom mjerom, uzvraća. Ljubav i poštovanje su uzajamni, rekli bismo.

„Lijepo mi je bilo u Vitezu i prije četiri godine, lijepo mi je i sada“, kaže Slavko.

S njim u Vitezu dvadesetak dana bili su i supruga i troipogodišnji sinčić Luka koji će, za koji dan, dobiti brata. A vrijednom Slavku, sada jednom od najiskusnijih igrača, vođi i dirigentu viteške obrane, to je i dodatan motiv kojega ovom  kršnom Hercegovcu i inače ne nedostaje.

Prethodni članakOduzeto 49 vozila prokrijumčarenih u BiH: Pregledi i kontrole i u Vitezu i Kiseljaku
Sljedeći članakFOTO: Večer Sebešića i Rostova