BRAVOOO: Vitezu bodovi na gostovanju kod Veleža

Nogometaši Viteza ostvarili su prvu pobjedu u ovogodišnjoj Premijer ligi BiH, i to pobjedom na gostovanju kod ekipe Veleža. Vitežani su u Vrapčićima slavili pobjedu rezultatom 0:1, pogotkom Jusufbašića u 37. minutu, a trener Karačić nije mogao zamisliti bolji debi na klupi Viteza. 

Nakon tri poraza u prva tri kola, kada je ekipa Viteza dva puta gostovala kod Radnika u Bijeljini i Širokom Brijegu, te je Željezničar sretno došao do pobjede u posljednjoj minutu u Vitezu, igrači Viteza pokazali su karakter i pokazali da je bodovni saldo trebao biti i bogatiji nego što je to sada slučaj. Ovom pobjedom nogometaši Viteza osvojili su tri boda, koliko su ukupno osvojili tijekom prošle sezone na gostovanjima.

Valja naglasiti kako je sasvim sigurno značajnu ulogu odigrao i novi trener Viteza, Branko Karačić, u kojemu mnogi vide kormilara koji će Vitezov brod uvesti u sigurne vode Premijer lige i osigurati u konačnici ostanak u društvu najboljih.

Nogometaši Viteza današnjom su pobjedom na najbolji mogući način ispisali pozivnicu svim navijačima i simpatizerima da već u narednom kolu u velikom broju pohode Gradski stadion u Vitezu i podrže ih u susretu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.