BRAVOOO: Viteška grupa “Lilliez” suvereno izborila finale K-Pop Svjetskog Festivala

Veleposlanstvo Republike Koreje u Hrvatskoj uputilo je javni poziv za sudjelovanje u K-Pop Svjetskom Festivalu koji se održava u Koreji. Natjecatelji su se mogli prijaviti u kategorijama obrada pjesama i plesnih koreografija, pojedinačno ili grupno.

U kvalifikacijama su mogli sudjelovati svi koji žive u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Na ovo natjecanje prijavila se i skupina sjajnih mladih Vitežanki, pod nazivom “Lilliez”: Nakon što su djevojke iz Viteza prošle kvalifikacije, isto im je uspjelo i u polufinalu ovoga velikog natjecanja. Naime, nakon objavljenih video koreografija na Youtube stranici Veleposlanstva, naše djevojke su prikupile najveći broj lajkova i tako suvereno izborile finale K-Pop Svjetskog Festivala.

Grupu “Lilliez” čine Minela Salkić, Ema Jezeraškić, Matea Rajić, Marija Šuman i Tanja Žabić. Vrlo zahtjevnu koreografiju djevojke iz Viteza su sjajno postavile i izvele, što je oduševilo velik broj onih koji su pogledali video. Reakcije su odlične, a ni one ne kriju svoje zadovoljstvo.

“Prvo bismo se htjele zahvaliti na neočekivano velikoj podršci od strane naših sugrađana, kao i našem portalu Vitez.info. Iznenađene smo ovom pobjedom i uzbuđene što ćemo nastaviti u sljedeći krug natjecanja. Bilo je izazovno spremati se, ali radujemo se novim preprekama i izazovima koji nas očekuju. Spremne smo i motivirane za daljnji rad te ćemo se još vise potruditi u nastavku”, poručile su za naš portal iz viteške grupe “Lilliez.