BRAVOOO: STK “Vitez” najtrofejniji klub na Državnom prvenstvu za najmlađe kadete i kadetkinje u BiH

Proteklog vikenda održano je državno prvenstvo za najmlađe kadete/kadetkinje u stolnom tenisu u Vitezu, a klub STK “Vitez” zasjao je u punom sjaju osvojivši najviše trofeja na ovom prestižnom turniru. Pet talentiranih igrača iz kluba doprinijelo je uspjehu, donoseći svome klubu osam medalja.

Iman Mehić, svojom izvanrednom igrom, uspjela je izboriti polufinale u pojedinačnoj kategoriji. Iako je izgubila koncentraciju tijekom meča, osvojila je sjajno treće mjesto. Uz to, zajedno sa svojom drugaricom Esmom, natjecala se u konkurenciji parova. Njihova fenomenalna igra odvela ih je do finala, gdje su na kraju zasluženo postali viceprvakinje Bosne i Hercegovine u svojoj kategoriji.

U kategoriji mješovitih parova, Iman Mehić i Enes Zukan osvojili su brončanu medalju, kao i Esma Hrustić u paru s Lukom Sučićem. U pojedinačnoj kategoriji najmlađih kadeta, Enes Zukan je izvanrednom igrom stigao do polufinala, gdje je nakon uzbudljivog meča osvojio brončanu medalju. U muškoj konkurenciji parova, Enes je nastupio s Matejem Topalovićem te su također izborili finale, ali su na kraju morali zadovoljiti drugo mjesto.

Osim navedenih igrača, STK “Vitez” su također predstavljali i neki od mlađih članova, Harun Haskić i Fahrudin Ređić. U pojedinačnoj kategoriji, suočili su se s iskusnijim protivnicima i nažalost nisu uspjeli proći dalje. Međutim, u parovima su ostvarili značajan uspjeh plasiravši se među osam najboljih. Nakon nevjerojatno napetog meča, ispali su u četvrtfinalu od iskusnog para.

“Ovim putem čestitamo našim sjajnim igračima na odličnoj igri i osvajanju čak osam medalja na današnjem turniru. Iman je osvojio tri medalje, Enes također tri, dok je Esma donijela dvije medalje klubu. Zahvaljujemo se i našim sponzorima koji nas podržavaju, a mi im uzvraćamo odličnim rezultatima održavajući naš klub u samom vrhu BH stolnog tenisa”, poručili su iz STK “Vitez”.