BRAVOOO: Škola košarke “Prvi koš” formirala seniorsku ekipu

Škola košarke “Prvi koš” iz Viteza priopćila je kako će, uz četiri prijavljene selekcije (juniori, kadeti, pioniri i pionirke) koje će se natjecati u Ligi mladih KKS SBK/KSB u ovoj novoj, vjerovatno, nikad težoj sezoni, korak više u njihovom radu i postojanju biti upravo formirana seniorska ekipa.

“Ideja je da se trenutnim juniorima, našoj najbrojnijoj i najkvalitetnijoj selekciji priključe pojačanja iz okruženja i u košarkaškom i u karakternom smislu i koja bi donijela potrebno iskustvo za nastup u A2 Ligi”, poručuju iz ŠK “Prvi koš”.

Ovo će biti njihova premijerna sezona u seniorskom rangu natjecanja, a kako kažu spremni su istrpiti sve pogreške koje će se događati i na treninzima i na utakmicama, sve zbog jednog zajedničkog višeg cilja.

Prvi trening seniorske ekipe održan je 29.9.2020. u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez, kada su i službeno započele prve seniorske pripreme Prvog koša.

“U narednom periodu nastavljamo s treninzima, da bi što spremnije dočekali početak natjecanja. Zahvaljujemo svima koji su do sada podržali naš novi projekt i novu ideju, a o kojima ćemo pisati u narednom periodu. Također, pozivamo sve koji su spremni i voljni pomoći našem kolektivu da pomognu na bilo koji način, da bi što stabilnije koračali kroz našu prvu seniorsku sezonu, pripremajući put svim ostalim omladinskim selekcijama Škole košarke “Prvi koš” Vitez za što bolju i svjetliju budućnost”, zaključili su u priopćenju iz ŠK “Prvi koš”.

Prethodni članakHrvatska radiotelevizija i RTV Herceg-Bosne potpisali Ugovor o suradnji
Sljedeći članakOsobe s dvojnim državljanstvom moraju pokazati bh. putovnicu prilikom ulaska u BiH iz EU