BRAVOOO: Rukometna akademija Vitez pokrenula Školu rukometa Novi Travnik

Rukometna akademija Vitez pokrenula je još jednu sjajnu priču, a ovoga puta je riječ o Školi rukometa Novi Travnik. Nakon prezentacije u Srednjoj školi Novi Travnik i odrađenih potrebnih priprema za pokretanje ove Škole rukometa u Novom Travniku ovoj lijepoj priči se ispriječila pandemija korona virusa. Ipak, kada ima volje i želje ništa nije teško. Nakon što su dopuštene sportske aktivnosti u našoj županiji iz RA Vitez su najavili i nastavak aktivnosti na početku rada u Novom Travniku.

Ono što su kazali to su i ispunili. Potvrdio je to za portal Vitez.info u ime RA Vitez, Bojan Štrbac.

“Prvi trening Škole rukometa Novi Travnik je u četvrtak u 17 sati! Danas smo održali upis i zadovoljni smo odzivom, a želim naglasiti kako su dobro došli i svi oni koji danas nisu bili na upisu, koji još nisu saznali da krećemo s treninzima. Danas je bilo tridesetak članova na upisu, ali taj broj će sasvim sigurno biti još veći, jer još svi nisu upoznati s početkom rada. Cilj nam je omasoviti rukomet u Novom Travniku te s Vitezom napraviti jedan prepoznatljiv i respektabilan klub u Lašvanskoj dolini”, kazao je za Vitez.info Bojan Štrbac, koji će ujedno biti i glavni trener u Školi rukometa Novi Travnik.

Bojanu će pomoćni trener biti Danijel Papić, koji je ujedno i trener golmana. Asistirati će im Novotravničanin Luka Barnjak, jedan od izdanaka Rukometne akademije Vitez.

Prethodni članakRestoran “Lovac” obogatio ponudu i poručuje: “Za sitan novac dođite u Lovac”
Sljedeći članakProsječna plaća 947 KM, a potrošačka košarica za svibanj čak 1996 KM