BRAVOOO: Nove dvije titule za Školu nogometa “Kolibrići”

Proteklog vikenda u Gradskoj areni u Zenici održan je regionalni međunarodni dječji nogometni turnir na kom je u tri dana nastupilo 70 ekipa iz BiH i Hrvatske. Turnir je održan u šest uzrasnih kategorija (pioniri, predpioniri, pjetlići, mlađi pjetlići, cicibani i početnici).

Na ovom turniru su u tri kategorije nastupili i mališani škole nogometa Kolibrići NK Rijeka iz Viteza te s dvije titule pobjednika i dva zlata ponijeli titulu najuspješnijeg sudionika ovogodišnjeg turnira.

Mališani iz Viteza su pobjedničke titule osvojili u kategorijama mlađi pjetlići i cicibani dok su u kategoriji početnici zauzeli četvrto mjesto.

Članovi ove uspješne škole nogometa Jakov Lujić (cicibani) i Stjepan Zec (mlađi pjetlići) proglašeni su za najboljeg igrača te najboljeg strijelca ovogodišnjeg turnira.

Ovim fantastičnim rezultatima članovi Škole nogometa “Kolibrići” su nastavili nevjerojatan niz iz 2019. godine kada su u Vitez donijeli 25 trofeja s nogometnih turnira širom BiH.

“Planski i sustavan dugogodišnji rad i trud naše škole nogometa iz dana u dan donosi rezultate kojima se itekako ponosimo.Iako smo sa naših 50 članova među manjim školama te se na turnirima natječajemo sa mnogo većim, renomiranijim i kvalitetnijim protivnicima ostvarujemo zaista nevjerojatne rezultate. Za ove ogromne uspjehe naših selekcija osim mališana i trenera velike zasluge idu i roditeljima naših mališana koji ulažu enormna novčana sredstva kako bi uopće nastupili na svim ovim natjecanjima širom BiH i Hrvatske. Naš rad, trud i uspjehe prepoznaju i pojedini poduzetnici sa naše općine koji nam stoje pri ruci te pomognu kako bi naš grad predstavili u najljepšem svjetlu te im se u ime naše škole nogometa, mališana i roditelja ovim putem od srca zahvaljujemo”, istaknuo je voditelj škole Dario Čerkez.

Prethodni članakŽupa Vitez: Broj župljana manji za 420 u odnosu na 2018. godinu
Sljedeći članakEURO 2020: Hrvatska danas protiv Češke, šaljite nam svoje fotke s utakmice