BRAVOOO: Nova titula i zlatne medalje Škole nogometa “Kolibrići”

Trofejna selekcija 2010. godište Škole nogometa “Kolibrići” NK “Rijeka” sudjelovala na turniru Dani fudbala u Doboju.

Viteški mališani su se vratili na mjesto odakle je sve i počelo u lipnju 2017. godine kada su na svom prvom turniru osvojili srebro te već tada pokazali da će biti jedna fantastična ekipa, među najkvalitetnijim u BiH u svom uzrastu. U međuvremenu su u tri pol godine natjecanja u Vitez i u svoje vitrine donijeli nevjerojatnih 30 trofeja te isto toliko medalja različitog sjaja.

Protekle nedjelje su ponovno u strašnoj konkurenciji 18 ekipa širom BiH stigli do nove titule i zlatnih medalja. Ovo je poslije tri zlata u 2020. godini prva titula u 2021.godini te četvrta u nizu.

U finalnoj utakmici Kolibrići su svladali svoje vršnjake iz prenijerligaša FK “Borac” iz Banja Luke.

Andrej Bonić, “riječka hobotnica” proglašen je za najboljeg golmana turnira.

Boje škole nogometa “Kolibrići” ponosno su predstavljali:1. Andrej Bonić 2. Dejan Vidović 3. Dorijan Ivanković 4. Ivo Garić 5. Mateo Karin 6. Filip Lovrenović 7. Mateo Alilović 8. Stjepan Zec.

NK RIJEKA – ŠF Proleter Teslić 1-0NK RIJEKA – OFK Sport team B.Luka 1-2NK RIJEKA – FK Borac Banja Luka 1-0
1/4NK RIJEKA – ŠF Sporting Teslić 0-0(2-1)
1/2 NK RIJEKA – ŠF DI FIVE Doboj Istok 1-0
FINALNA UTAKMICANK RIJEKA – FK Borac Banja Luka 2-1

“Velike čestitke našim mališanima i treneru na velikom uspjehu te roditeljima na bezrezervnoj potpori. Na kraju se zahvaljujemo i organizatoru turnira na odličnoj organizaciji”, poručili su iz Škole nogometa “Kolibrići”.

Prethodni članakPočeo glavni pretres u slučaju “Respiratori”
Sljedeći članakJAJCE: Održan sastanak Organizacijskog odbora manifestacije „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2020. godinu”