BRAVOOO: Nogometaši Viteza slavili u Čapljini – pobjedu posvetili Vlatku Kafadaru!

Nogometaši Viteza ostvarili pravi podvig današnjom pobjedom u Čapljini. Nakon svega lošeg i tužnog što se događalo tijekom proteklih dana naši nogometaši su viteški odigrali utakmicu na teškom gostovanju kod sastava Čapljine i slavili rezultatom 2:0.

Strijelci za Vitez bili su Berović i Badrov, a rezultat na poluvremenu je bio 1:0. Vrijedi naglasiti kako su naši dečki apsolutno nadigrali domaću Čapljinu te je pobjeda mogla biti i uvjerljivija.

„U putu za Čapljinu nazvao nas je bivši predsjednik kluba Vlatko Kafadar i poželio nam sreću. Najmanje što smo mogli uraditi je dati sve od sebe i srcem odigrati ovu utakmicu. Na koncu smo slavili veliku pobjedu i poklanjamo je Vlatku Kafadaru”, izjavio je Valentin Plavčić, koji je preuzeo kormilo NK „Vitez” nakon ostavke Maria Ćutuka.

„Neopisivo smo sretni što smo pobijedili Čapljinu, posebno iz razloga što smo prije utakmice dogovorili da ćemo igrati za našeg predsjednika Vlatka Kafadara. Znamo koliko mu je teško u ovim trenutcima i ovu pobjedu poklanjamo njemu i njegovoj obitelji”, izjavio je za vitez.info neposredno nakon susreta Goran Lovrinović, kapetan NK „Vitez”.