BRAVOOO: Mladi nogometaši NK “Rijeka” osvojili još jedan turnir

Mladi nogometaši Škole nogometa NK Rijeka – “Kolibrići”, generacija 2010. godište sudjelovala je na dječjem međunarodnom nogometnom turniru u Rogatici, gdje su sasvim zasluženo stigli do nove titule pobjednika, četvrte u nizu u posljednjih dva mjeseca.
Poslije Petrova, Rudanke, Gradačca došao je red i na Rogaticu. Pet pobjeda u pet utakmica je dokaz o superiornosti ove generacije, iz Rijekine škole nogometa, i na ovom turniru.

U uzbudljivoj finalnoj utakmici mladi nogometaši Rijeke savladali su fantastičnu selekciju vršnjaka FK Crvene Zvijezde iz Užica, inače ispostavu Crvene Zvezde iz Beograda.

Iako su za vrhunsku izvedbu u Rogatici svi mališani RIjeke zaslužili titulu najboljeg igrača, ona je pripala Mateu Aliloviću.

“Ovaj turnir je fantastična uvertira i priprema za turnir Romari Joma kup u našem gradu koji je na rasporedu idući tjedan i na kom sudjeluju sve naše selekcije. Zahvaljujemo organizatoru na pozivu i organizaciji turnira te roditeljima naših mališana na bezrezervnoj potpori”, poručili su iz ŠN “Koibrići” Rijeka.

NK Rijeka – FK Olimp Pale 1-0
NK Rijeka – FK Mladost Rogatica 2-0
NK Rijeka – FK Goražde Goražde 3-1

Polufinale: NK Rijeka – FK Sokolac Sokolac 1-0

Finale: NK Rijeka – FK Crvena Zvijezda Užice 1-0