BRAVOOO: Mladi karataši Mladosti u Donjem Vakufu osvojili 39 odličja

U nedjelju, 20. listopada 2013. godine u Donjem Vakufu održan je županijski karate turnir i županijska liga na kojima je sudjelovalo 140 natjecatelja iz 8 klubova SBŽ-a i to KK “Bunkai” Busovača, KK “Mladost” Vitez, KK “Travnik” Travnik, KK “Reflex” Donji Vakuf, KK “Bugojno” Bugojno, KK “Masters” Bugojno, KK “Gornji Vakuf” Uskoplje i domaćin KK “Radnik” Donji Vakuf.

Karate klub “Mladost”Vitez na ovom turniru je osvojio 39 odličja i to 20 zlatnih, 11 srebrnih i 8 brončanih, te osvojio titulu najuspješnije ekipe na turniru.

Zlatne medalje su osvojili Nedžmina Varupa u katama i borbama, Hana Smajlović u katama i borbama, Elma Tuco u borbama, Enis Mehić u katama i borbama, Amila Grahić u katama, te Amar Zlotrg, Dženeta Ahmić, Eniz Dajić, Atif Patković, Samra Varupa, Rukija Ahmić, Edin Peskić. Adnan Hurem, Arnes Zahirović, Unejsa Haskić, Sara Haskić I Hamza Hađić u borbama.

Šef stručnog stožera KK “Mladost” Vitez, Aldin Adilović, rekao je da je zadovoljan postignutim rezultatom na ovom turniru, posebno zbog toga što se radi o jednoj od najmlađih natjecateljskih ekipa ovog kluba koja tek treba stasati kroz ovakav vid turnira, a iz rezultata je vidljivo da su već pokazali i uvjerljivu dominaciju na ovom turniru.