BRAVOOO: Luka Sučić iz STK “CM” Vitez dvostruki državni prvak, a Dragan Kuzmanović prvak države u parovima

Uzbuđenje je bilo u zraku jučer u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez, dok je stolnoteniska lopta letjela s oduševljenjem najmlađih kadeta. Organizacija ovogodišnjeg državnog prvenstva BiH za najmlađe kadete (do 11 godina) povjerena je Stolnoteniskom klubu “CM” Vitez, koji je ostvario više nego impresivne rezultate.

Na turniru je sudjelovalo više od 50 talentiranih mladih igrača iz cijele zemlje, a STK “CM” Vitez ponosno je predstavljao četvero svojih igrača. Njihovi izvanredni rezultati privukli su pažnju svih prisutnih i potvrdili da je CM Vitez na pravom putu da postane sila u svijetu stolnog tenisa.

Najuspješniji igrač turnira bio je mladi Luka Sučić iz CM Viteza, koji je osvojio pojedinačno prvenstvo BiH u svojoj kategoriji. Luka je potvrdio svoj status najboljeg najmlađeg kadeta u BiH za sezonu 2022/23 te tako slijedio stope trenera Ivana Bobaša i bivše igračice STK “CM” Vitez, Dore Ćosić, osvojivši pojedinačno državno prvenstvo BiH u stolnom tenisu.

Dragan Kuzmanović također je ostvario izvanredne rezultate, plasiravši se u četvrtfinale, gdje je zaustavljen od svog klupskog kolege Luke. Luka Matijanić i Teo Lovrenović, koji su na turniru nastupili po prvi put, također su pokazali svoj talent osvajanjem pobjeda i izvrsnom igrom.

Osim pojedinačnih rezultata, Luka Sučić i Dragan Kuzmanović su zajedno osvojili naslov državnih prvaka u kategoriji parova. Ova kombinacija je suvereno dominirala tijekom cijele sezone u najmlađoj kadetskoj kategoriji. U polufinalu su briljantno pobijedili s rezultatom 3-2, a u finalu prije finala osigurali su pobjedu od 3-1 protiv para iz Sarajeva, postavši tako zasluženi državni prvaci.

U mješovitim parovima, Luka Sučić je sa svojom klubskom kolegicom Esmom Hrustić osvojio brončanu medalju, dok je Dragan s kolegicom Teodorom Sladoje iz STK Spin 2012 Sarajevo zaustavljen u četvrtfinalu.

“Čestitke svim našim članovima, a posebno našim državnim prvacima, koji su osvojenim medaljama i prikazanim igrama pokazali da je svijetla budućnost pred njima”, poručili su iz STK “CM” Vitez.