BRAVOOO: Karataši MladostI iz Viteza osvojili osam medalja na jednom od najačih turnira u regiji

Za vikend točnije u subotu u tehničkoj organizaciji karate kluba „Champion“ Sarajevo održan je jedan od najjačih karate turnira u regiji ILIDŽA OPEN  2021. koji je okupio 900 natjecatelja iz 74 kluba i 7 država.

Poštivajući epidemiološke mjere u hotelu Hills natjecanje se odvijalo u četiri odvojene sale na 7 tatamija.

Ukupno 12 natjecatelja karate kluba „Mladost“ Vitez koji su nastupili na ovom izuzetno jakom međunarodnom turniru osvojili su 8  medalja  i to 5 zlatnih i 3 srebrne te u ukupnom plasmanu zauzeli visoku desetu poziciju.

Zlatne medalje u kategoriji kate osvojili su Hamza Adilović kate dječaci 8 godina, Zahra Adilović kate djevojčice 8 godina i Semin Hidić kate dječaci 9 godina, dok su zlatne medalje u borbama osvojili Belmin Spahić u kategoriji borbe dječaci 12 god +52 kg i Danijel Strukar u kategoriji borbe seniori U21 -75kg.

Srebrene medalju su osvojili Elma Tuco u kategoriji borbe seniorke U21 -50kg, Ema Bešić u kategoriji borbe djevojčice 13 god -49kg i Emir Spahić borbe dječaci 8/9 god -38kg.

Značajno je još napomenuti da je trener KK “Mladost” Adnan Hurem nastupajući za karate klub „Ilidža“ Ilidža proglašen jednim od najboljih natjecatelja ovog turnira s osvojenom jednom zlatnom i jednom srebrnom medaljoim. Zlatnu medalju je osvojio u kategoriji borbe  seniori U21 -84kg, a srebrnu u kategoriji borbe seniori -84 kg . 

Šef stručnog stožera, Aldin Adilović, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima. Kako kaže uspjeh je tim veći uzme li se u obzir da je ovo jedan od najkvalitetnijih turnira u regiji te da je ovo ujedno bila i zadnja provjera pred Federalno prvenstvo za djecu koje se održava sljedeći vikend 13. i 14. ožujka u Zeničkoj Areni kao i provjera seniorskih natjecatelja pred Državno prvenstvo.

Prethodni članakKrizni stožer će tražiti povratak online nastave, rad samo vanjskih terasa, u teretanu ne više od 15 ljudi?!
Sljedeći članakPotrošačka košara blizu 2.000 KM