BRAVOOO: Kadeti Škole košarke „Prvi koš“ Vitez prvaci Lige mladih KKS KSB, izabrani najbolji treneri i najkorisniji igrači

U netom završenoj natjecateljskoj sezoni 2019./2020., kadetska selekcija Škole košarke „Prvi koš“ Vitez u Ligi mladih KKS SBK/KSB osvojila je prvo mjesto u konkurenciji 12 ekipa.

Kadeti Škole košarke „Prvi koš“ Vitez su od početka natjecanja pokazali da su jedna darovita i brojna selekcija, koja je kvalitetnim radom uspjela ostvariti još jedan hvale vrijedan rezultat.

„Posebno smo ponosni na kadetsku selekciju, ali i na sve naše članove, koji su iskoristili još jednu sezonu, te na najbolji mogući način ostvarili napredak u svim segmentima košarkaške igre, ali i za najviše rezultate. Želimo napomenuti da je ovogodišnja kadetska selekcija ponovila uspjeh tadašnjih kadeta iz sezone 2015./2016., koja je također bila prvak Lige mladih KKS SBK/KSB. Nadamo se da će što veći broj mladih košarkaša iz trenutne kadetske selekcije ostati što duže na okupu, a mi već sada najavljujemo da ozbiljno računamo na njih i odlučno spremamo još jednu sezonu.“ – poručili su iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez.

Vrijedni istaknuti informaciju da je Marko Martinović (2003.) iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez, proglašen najkorisnijim igračem u kadetskoj konkurenciji, a trener spomenute selekcije Škole košarke „Prvi koš“ Vitez, Igor Bošnjak, proglašen je najboljim trenerom u kadetskoj kategoriji za sezonu 2019./2020.

U spomenutoj sezoni, 2019./2020., koja je nažalost, zbog poznatih razloga, prekinuta sredinom ožujka mjeseca, Škola košarke „Prvi koš“ Vitez nastupala je u Ligi mladih KKS SBK/KSB sa pet selekcija, tri muške i dvije ženske selekcije.

Kako smo i pisali, kadeti su prvaci Lige mladih KKS SBK/KSB, pioniri su osvojili peto mjesto, predpioniri su osvojili šesto mjesto, predpiopnirke su osvojile treće mjesto, a pionirke sedmo mjesto.

Prethodni članakKod jednog od ubijenih Hrvata Bugojna pronađene Gospine moći iz Međugorja
Sljedeći članakGKM Vitez: Obvezne maske i poštivanje distance, broj mjesta ograničen na večerašnjoj predstavi “Put po svijetu”!