BRAVOOO: Izvrsni rezultati učenika SGŠ i OGŠ Jakova Gotovca na federalnom natjecanju u Goraždu!

Na XVI Federalnom natjecanju učenika i studenata glazbe, koje je održano u Goraždu od 9. do 12. travnja 2013. godine učenici Srednje glazbene škole Jakova Gotovca iz Novog Travnika postigli su odlične rezultate i osvojili šest nagrada, tri prve, dvije druge i jednu treću nagradu, priopćeno je danas iz ove škole.

Prve nagrade osvojili su mješoviti zbor SGŠ pod ravnanjem dirigenta, prof.Josipa Popovića i korepetitoricu, prof. Andrijana Lončarević, zatim učenica drugog razreda Monika Jukić na saksofonu, s nastavnikom Draganom Božićem i korepetitoricom prof. Anitom Laštro. Prvu nagradu osvojila je učenica prvog razreda Ivona Šiško na saksofonu, s nastavnikom Draganom Božiće i korepetitorim prof. Darkom Dujmušićem.

Nagradu za drugo mjesto osvojio je učenik trećeg razreda Ismet Skrobo na gitari s prof. Živanom Kuzmanovićem s kojim je nagradu za drugo mjesto osvojio i učenik četvrtog razreda, Ivan Šegović, također na gitari.
Marija Grubišić učenica trećeg razreda osvojila je treće mjesto na flauti, uz prof. Hajrudina Mahmića i korepetitoricu prof. Andrijanu Lončarević.

Učenik trećeg razreda Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik, Domagoj Martinović, na klarinetu u klasi prof. Martine Kojadi i uz korepetitora prof. Darka Dujmušića osvijio je drugo mjesto na ovom natjecanju.

Iz SGŠ Jakova Gotovca zahvalili su svim donatorima koji su pomogli odlazak učenika na ovo natjecanje, a prije svih Sportskom savezu SBŽ-a i Ameli Trbović, Općini Vitez, Sindikatu SGŠ, Neovisnim sindikatu djelatnika srednjih škola ŽSB, Sportskim kladionicama Bet Live Vitez i Sport plus Novi Travnik. Nadamo se da smo svojim rezultatima opravdali njihova očekivanja, navodi se na koncu priopćenja.