BRAVOOO: GKM Vitez i “Put po svijetu” ponovno oduševili publiku

Repriza predstave “Put po svijetu”, Gradskog kazališta mladih Vitez, u jednakoj je mjeri, ako ne i više, oduševila publiku kao i na premijeri. Posebno su mili oduševljeni oni najmlađi, ali svoje zadovoljstvo nisu krili ni njihovi roditelji.

Ipak, odmah moramo istaknuti kako su publiku jako zabavili i nasmijali i najmlađi članovi Gradskog kazališta mladih Vitez, koji su pripremili i neposredno pred predstavu izveli svoj igrokaz. Dio najmlađeg ansambla GKM_a Vitez, kojega vode Minela Salkić i Marko Mirković, dobio je nakon svoga nastupa gromoglasan pljesak publike.

Nakon igrokaza publika se prepustila uživanju i u predstavi “Put po svijetu”. Oko 50 minuta neprestane avanture i smijeha jako ih je zabavilo, što se moglo vidjeti po tomu kako su glumački ansambl nagradili gromoglasnim pljeskom.

S obzirom da je broj mjesta na premijeri bio ograničen iz GKM-a Vitez su odlučili reprizirati ovu predstavu, kako bi u njoj mogli uživati i oni koji su ranije bili uskraćeni za to to zadovoljstvo. Ipak, sukladno novim naredbama i sinoće je na predstavi bilo samo 50 gledatelja, a sasvim sigurno je kako će se ova predstava igrati još puno puta u Vitezu, tako da publika neće biti uskraćena za gledanje ove uistinu divne predstave.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Minela Salkić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

Sljedeću nedjelju, 2. kolovoza GKM Vitez će izvesti svoju predstavu “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”, a opet na radost najviše svojih najmlađih gledatelja.

Prethodni članakHrvatska neće ublažavati mjere koje su uvedene trećim zemljama, među kojima je i BiH
Sljedeći članakSportsko rekreacijskom centru “Romari” potreban konobar/ica