BRAVOOO: Ecos i Herz darovali Caritas Banjalučke biskupije!

Poznata viteška tvrtka Ecos, vlasništvo bračnog para Josipe i Ante Rajković, uz uspješnost u poslovanju, već dugi niz godina, ističe se i u podršci humanitarnim akcijama koje, ne rijetko, i sami organiziraju i vode.

Tvrtka Ecos se ističe u akcijama pomoći centrima u kojima su zbrinute osobe s posebnim potrebama (Trn, Bakovići, Duga…), dodjelom božićnica svojim umirovljenicima, u pomoći kulturnim i sportskim društvima, siromašnim obiteljima u vrijeme božićnih i uskrsnih blagdana, karitativnim udrugama. A upravo takva pomoć, novčana donacija uručena je Caritasu Banjalučke biskupije, u četvrtak, 21. veljače.

Naime, vlasnik i direktor tvrtke Ecos, Anto Rajković, u četvrtak se u Banja Luci poslovno susreo s Gerhardom Glinzererom, vlasnikom poznate austrijske tvrtke Herz (toplinski kotlovi na biomasu op.a.), čiji je poslovni partner i distributer njihovih proizvoda u BiH, tvrtka Ecos. Nakon poslovnih razgovora kojima je prisustvovao i Petar Jelić, HERZ-ov poslovni predstavnik za Hrvatsku i BiH, posjetili su Caritas Banjalučke biskupije i pročelniku, dr. msgr. Miljenku Aničiću uručili ček od 6 tisuća eura.

Zvonimir Čilić / VL