BRAVOOO: Dora Ćosić ‘pomela’ konkurenciju i suvereno osvojila prvo mjesto na Županijskom prvenstvu

Jučer, 25. listopada 2015. u Vitezu je u Gradskoj sportskoj dvorani održano Županijsko prvenstvo u stolnom tenisu za mlađe kadetkinje i kadete. Sudjelovalo je 40-ak igračica i igrača iz cijele Srednjobosanske županije.

Dora Ćosić, članica STK “CM” Vitez ‘pomela’ je konkurenciju osvojivši prvo mjesto sa samo izgubljena dva seta na cijelome turniru. Ovo je izrazito velik uspjeh za Doru, budući da je ona najmlađa kadetkinja koja je sudjelovala na turniru, a suvereno je osvojila prvo mjesto u starijoj kategoriji te tako još jednom potvrdila da se radi o izuzetnom stolnoteniskom potencijalu.

Na turniru su nastupila još dva člana STK “CM” Vitez, Marko Bobaš i Antonio Kvasina, koji su pružili dobre igre, ali ipak nisu uspjeli proći grupnu fazu. Za dva tjedna slijedi novi izazov za viteške igračice i igrače, a to je državno prvenstvo za mlađe kadete u Foči te drugi turnus 1. lige BiH za naše seniore. Seniori će snage odmjeriti 8. studenog 2015. u Vitezu u Gradskoj sportskoj dvorani. Ovom prilikom iz kluba pozivaju sve sugrađane da svojim dolaskom uveličaju pomenuti događaj.

STK "CM" Vitez STK "CM" Vitez