BRAVOOO: DORA Ćosić među 20 najboljih kadetkinja u Svijetu, 9. u Europi

Dora Ćosić - juniorska prvakinja Bosne i Hercegovine
Dora Ćosić - juniorska prvakinja Bosne i Hercegovine

Već naviknuti na odlične vijesti o Dori Ćosić, nema razloga da i ovu godinu ne započnemo sličnima.

Na netom objavljenoj novoj svjetskoj (ITTF) rang listi, Dora je ostvarila ranking karijere, te je trenutačno 20. kadetkinja Svijeta. Također, od 1. siječnja 2020.godine Dora je deveta kadetkinja Euripe.

Ovo je istinsko fenomenalno postignuće, ali i sjajna nagrada za Dorinu tešku i iscrpljujuću europsku turneju u 2019. godini.

Od početka 2020.godine, članica STK “CM” Vitez, Dora Ćosić, nastupat će pod hrvatskom zastavom i bit će uključena u razvojni plan i program Stolnoteniskog saveza Hrvatske (HSTS).

“Planirano je da Dora osnovnu školu završi u Vitezu, te da do konca sezone 2019/2020. nastupa za matični klub. Svoje daljnje, tj. srednjoškolsko obrazovanje, trebala bi nastaviti u Zagrebu. U Dorino ime i u ime Kluba, želimo zahvaliti svima onima koji su dali bilo kakav obol u njenom razvoju kao sportaša i stvaranju osobnosti. Posebne zahvale idu onima koji su ugradili dio sebe u njene dosadašnje sportske rezultate i postignuća – prvenstveno misleći na trenere. Nova godina – NOVI IZAZOVI!”, poručili su iz STK “CM” Vitez.