BRAVOOO: Darko Čečura dobio priznanje kao jedan od najboljih učenika iz osnovnih škola, vrijedno priznanje i za OŠ “Dubravica”

Darko Čečura, učenik devetog razreda Osnovne škole “Dubravica” iz Viteza danas je u zgradi Vlade Fedracije BiH u Mostaru dobio vrijednu nagradu i priznanje Federlanog ministarstva obrazovanja, kao jedan od najboljih učenika iz osnovnih škola na području Federacije BiH.

“Iznimno smo ponosni na našeg učenika Darku Čečuru, koji je u 2018./19.školskoj godini uz uspjeh 5.0, brojna natjecanja iz različitih predmeta, veoma uspješan i u sportu. Trenira nogomet i judo, a osvajač je brojnih nagrada. Posjeduje veliki broj medalja, najviše zlatnih. Također, Darko je osvojio i drugo mjesto i srebrnu medalju na Balkanskom prvenstvu u judu.

Veliko je ovo priznanje i za Osnovnu školu “Dubravica”, na čijem je čelu ravnateljica Olga Jrezić, ali i za Darku Čečuru i njegovu obitelj, te učiteljicu Ivani Škrobić i razrednicu Marijanu Grgić.

Dodajmo i to, kako je uz Darku, i OŠ “Dubravica” od Federalnog ministarstva obrazovanja dobila pohvalnicu za prepoznavanje, poticanje i usmjeravanje talentiranih učenika ka putevima utemeljenim na znanju. Svaka čast, čestitamo!

Prethodni članakVITEZ: U srijedu Božićna priredba Osnovne škole “Bila”
Sljedeći članakVIDEO: Iva Augustinović objavila svoj prvi božićni singl – Božiću raduj se