BRAVOO: Roberto Soldić debitirao pobjedom u boks meču

U povodu otvaranja nove ultra moderne borilačke dvorane u tom njemačkom gradu, čiji je vlasnik poznati trener Ivan Dijaković, 2. travnja je održan “UFD Gym Fight Night”. Sjajni mladi neporaženi BH MMA borac, Roberto Soldić nastupio je na ovom spektaklu te je proteklog vikenda u Düsseldorfu odradio svoj boksački debi. 

Da nije uspješan samo u MMA, Roberto je potvrdio nokautom Gorana Ristića u prvoj rundi, nakon 2 minuta i 10 sekundi borbe. Roberto se na ovaj meč odlučio kako bi ocijenio svoje

“Ovo je za mene bilo jedno sasvim novo iskušenje, jedna nova borba. Sretan sam što je sve okončano na najbolji mogući način, osjecam se dobro, sve je hvala Bogu prošlo bez povreda. Ako se ponovno ukaže prilika da boksam, rado ću ju iskoristiti, ali svakako ostajem MMA borac. S obzirom da je ovoga puta u pitanju bio boks meč, pripreme smo malo prilagodili, a ovim putem se zahvaljujem i svom timu na odličnom poslu. Također, kao i svaki put iskoristit ću priliku pozdraviti svoje navijače, a posebno moje Vitežane”, kazao je za vitez.info Roberto Soldić.

U glavnom meču večeri nastupio je europski boksački prvak Geard Ajetović.