BRAVO: Vitežanke nastavljaju pobjednički niz

U Prvoj federalnoj ligi za žene odbojkašice Viteza odigrale su utakmicu jedanaestog kola protiv OK „BREZA 1934“ iz Breze te kao domaćini slavili s 3:0 u setovima.

Ekipa Breze je bila oslabljena neigranjem nekoliko prvotimki, pa je pomlađeni sastav pružao otpor samo u pojedinim dijelovima susreta, sve ostalo je imalo jedan slijed, a to je naša uvjerljiva pobjeda, jer je ekipa Breze skupila svega 30 poena u sva tri seta poručili su iz OK Vitez za naš portal.

Vitežanke su utakmicu odigrale bez pogreški i tako osvojile bodove koji ih i dalje zadržavaju na vrhu prvenstvene ljestvice. Treba napomenuti da im je ovo deseta ovosezonska pobjeda u nizu, a to znači da nisu izgubili niti jednu utakmicu u ovoj sezoni.

U narednom vikendu nam slijedi pauza, koju ćemo iskoristiti za pripreme završnih utakmica sezone. Ujedno ćemo 5. ožujka odigrati turnir u povodu 8. ožujka – međunarodnog dana žena, u dvorani SC Romari, u konkurenciji s 8 klubova iz našeg Kantona, pa pozivamo sve ljubitelje odbojke da dođu i uživaju u utakmicama cijeli taj dan (subota) poručuju iz OK Vitez.