BRAVO: Poduzeća Buba commerce i Jurčević darovali 100 viteških obitelji!

Dvije viteške sestrinske tvrtke, „Buba comerce“ i „Jurčević“, vlasništvo braće Dragana, Zdravka i Stipana Jurčevića i ove su godine za božićne i novogodišnje blagdane darovali stotinjak viteških socijalno ugroženih obitelji.

Najsiromašnijim obiteljima, a informacije o imovnom stanju prikupljali su iz različitih izvora, dobile su vrijedne poklon-pakete osnovnih živežnih namirnica na svoje kućne adrese. Vrijedi naglasiti da su poklon paketi dijeljeni po kriteriju siromaštva i potrebe, a bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

„Neka svima bude Božić, a i ovom gestom želimo  u ovim blagdanskim danima i u domove najsiromašnijih unijeti bar malo ozračja dobrote i ljudske solidarnosti“, poručili su iz tvrtki „Buba comerce“ i „Jurčević“.

Treba također reći da se ove dvije uspješne viteške tvrtke redovito uključuju u razne humanitarne akcije, mnoge i sami, kao i ovu u predbožićne i novogodišnje blagdane, a redovito pomažu kulturna društva, i kulturne manifestacije, izdavaštvo, sportske klubove, aktivnosti vjerskih institucija, obrazovne institucije…!

Zvonimir Čilić