BRAVO: Nova odličja za Judo klub ‘Vitez’!

U Sarajevu je proteklog vikenda održan 12. međunarodni judo turnir “BiH and Nippon”. U sklopu turnira održano je i Prvenstvo BiH za mlađe seniore i seniorke.

Na turniru “BiH and Nippon” nastupilo je više od 600 natjecatelja iz 60 judo klubova iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH. Natjecanje je održano u više starosnih i težinskih kategorija za muškarce i žene, pobjednici turnira su dobijali diplome, medalje i prigodne poklone koje je osiguralo Veleposlanstvo Japana u BiH.

Natjecatelji Judo kluba „Vitez” polučili su odlične rezultate i na ovim natjecanjima. Na turniru “BiH and Nippon” osvojili su 6 odličje, od čega dva zlatna, jedno srebrno i tri brončana. Zlatna odličja osvojili su Ivanela Pavlović (-48 kg, U-17 kadetkinje) i Filip Stojak (-60 kg, U-15 starija djeca), srebrni je bio Filip Stojak (60 kg, U-17 kadeti), a brončana odličja osvojili su Ivica Gudelj (-50kg, U-15 starija djeca), Filip Omazić (-55 kg, U-15 starija djeca) i Tomislav Petrović (-60 kg, U-15 starija djeca).

Na Prvenstvu BiH za mlađe seniore i seniorke brončana odličja osvojile su Slavica Popović (48 kg, U-23 mlađe seniorke) i Irena Biletić (-63 kg, U-23 mlađe seniorke).

Trener Judo kluba „Vitez”, Josip Stojak, u izjavi za portal vitez.info izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima te čestitao svojim natjecateljima.