BRAVO: Ecos pobjednik 28. Božićnog malonogometnog turnira u Novom Travniku! (FOTO)

Ecos VitezEcos je pobjednik 28. tradicionalnog Božićnog malonogometnog turnira u Novom Travniku.
U finalnom susretu, koji se igrao pred više od 1000 posjetitelja, Ecos je svladao momčad T-Dizel, rezultatom 3:2, a u utakmici za treće mjesto momčad Sportplus bila je bolje od UM „Fra Marijan Šunjić“ 4:2.

Inače, ovogodišnji turnir okupio je 25 malonogometnih ekipa i još jednom potvrdio kako je riječ o najkvalitetnijem turniru u Lašvanskoj dolini. Bogat nagradni fond u iznosu od 7500,00 KM podijelile su četiri najbolje ekipe.

Vrijedni organizatori DP ORŠK Novi Travnik, uz suorganizatora poduzeće ”Pole Extra” Novi Travnik pripremili su bogati nagradni fond, od kojega je pobjedniku turnira pripalo 4000 maraka. Drugoplasiranoj ekipi pripalo je 2000, trećeplasiranoj 1 000, a ekipi koja je osvojila četvrto mjesto 500 maraka.
Za najboljeg nogometaša turnira proglašen je Robert Milanović iz Ecosa, dok je najbolji vratar turnira bio Haris Čakić iz momčadi T-Dizel.

Božićni turnir u Novom travniku spada među najveće u Bosni i Hercegovini kako po broju sudionika tako i po kvaliteti. Na turniru sudjeluju veliki broj ekipa iz cijele BiH, ali i Republike Hrvatske, kao i veći broj nogometaša iz svih liga u BiH, što mu daje dodatnu kvalitetu.

“Svake godine trudimo se podignuti turnir na višu razinu, a tradicija od 28 godina održavanja svrstava ga u red najstarijih turnira u BiH. Ove godine se prijavilo 25 ekipa, a ljubitelji nogometa imali su priliku uživati u odličnim potezima i igrama”, za vitez.info je izjavio Bojan Domić, ravnatelj  “ORŠK-a” iz Novog Travnika.

{gallery}sport/bozicni_2011_ecos{/gallery}