Branka Đurić i Safet Harbinja posjetili Udrugu sportskih ribolovaca Vitez

Udrugu sportskih ribolovaca (USR) Vitez posjetila je jučer ministrica okoliša i turizma F BiH Branka Đurić i direktor Fonda za zaštitu okoliša F BiH Safet Harbinja, sa svojim suradnicima.

“Visoki zvaničnici Federacije BiH upoznati su sa dosadašnjim radom Udruge sportskih ribolovaca Vitez, kao i projektima koji su ostvareni uz pomoć Ministarstva okoliša i turizma FBiH i Fonda za zaštitu okoliša. Naročito interesiranje iskazali su za projekt mušičarske staze “Ludvig Tibold” i buduće planove rada naše udruge”, rekao je nakon posjeta predsjednik USR Vitez Dragan Jonjić.

Izvršen je obilazak kompletne mušičarske staze, a gosti su iskazali zadovoljstvo dosadašnjim realiziranim projektima, poznavajući ovaj dio rijeke Lašve dok je na njemu bila divlja deponija smeća. Uputili su čestitke USR Vitez te su dali bezrezervnu podršku ovakvim projektima i iskazali spremnost na daljnju suradnju, uz obećanje da će ponovo posjetiti USR Vitez, u ime koje su ih ovoga puta primili predsjednik Dragan Jonjić, član UO Novak Šarić i tajnik Ivica Kovač, navodi se u priopćenju za javnost USR Vitez.