Božićni nogometni turnir za mališane nastavlja se ovaj vikend

Naredni vikend u gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu se nastavljaju uzbuđenja na petom po redu Božićnom nogometnom turniru za mališane.

Ovoga vikenda ćemo dobiti imena pobjednika ovoga prestižnog turnira u još dvije natjecateljske selekcije 2007. godište (U9) i 2005. godište  (U11).

Svi gledatelji i treneri prijavljenih selekcija su imali samo riječi hvale za fantastičnu organizaciju ovoga turnira od strane organizatora škole nogometa Kolibrići koja djeluje i radi pri nogonetnom klubu Rijeka.
Ovaj tjedan organizator priprema posebno iznenađenje  (natjecanje za mališane 2009./10. ili mlađe) koje će dodatno podići uzbuđenje u gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu.

Organizator napominje da svi zainteresirani roditelji svoje mališane mogu prijaviti za ovo natjecanje u nedjelju do 18.00 sati kada će natjecanje započeti prije polufinalnih utakmica za selekciju 2005. godište.

Očekujemo istinski spektakl te pozivamo sve naše sugrađane da posjete gradsku sportsku dvoranu za predstojeći vikend i uživaju u majstorijama talentiranih malih nogometaša koji dolaze iz 20 gradova širom BiH poručio je Dario Čerkez za portal Vitez.info.