Božićna priredba i izložba OŠ “Bila” oduševila brojne posjetitelje

Učenici i djelatnici Osnovne škole Vitez ovoga su tjedna organizirali prekrasnu i vrlo maštovitu Božićnu priredbu, ali i izložbu čiji prihod je namijenjen za pomoć u realizaciji nabave knjiga za školsku knjižnicu.

Velik broj posjetitelja, među kojima najveći dio roditelja učenika OŠ “Bila” imao je priliku uživati u nastupima izvođača, koji su uz pjesmu i ples predstavili i druge vještine, među kojima se našao i vrlo zanimljiv i duhovit igrokaz.

U pomoć su priskočili i članovi HPD “Vitez”, koji su se pobrinuli da ne nedostaje i toplih napitaka, ali i da nitko ne bude gladan.

“Hvala našim učenicima i djelatnicima škole, što su nam podarili divan događaj. Na najljepši način su nas uveli u blagdansko ozračje i u tom duhu u ime svih nas želim sretan Božić i uspješnu Novu godinu”, kazao je za Vitez.info Vinko Bošnjak, ravnatelj OŠ “Bila”.

Uz to što su imali priliku uživati u programu koji su pripremili učenici OŠ “Bila”, svi posjetitelji su imali priliku kupiti i neki od izloženih eksponata, rukotvorina koje su pripremili učenici škole.

Od početka Adventa učitelji i razrednici u suradnji s roditeljima i učenicima prikupljali su hranu i higijenske potrepštine za socijalno ugrožene obitelji te je pripremljeno 20 paketa koji su uručeni potrebitima kako bi i oni osjetili toplinu i ljubav bližnjih. Svoj doprinos cjelokupnom događaju dali su i: Motel “Bor”, CM Cosmetics, Maks, Sigma d.d., Farma “Đotlo” i HPD “Vitez”.

Spomenimo i to kako se cjelokupan program s izložbom dogodio u neobično ugodnom ambijentu dvorišta OŠ “Bila”.