BOŽIĆ U VITEZU: Nakon fantastične prve noći i večeras nas očekuje prekrasan ugođaj

Iza nas je fantastićna prva noć manifestacije koja lagano prerasta u tradiciju “Božić u Vitezu”. Osim iznimno bogatog kulturno-zabavnog programa, u kojemu sudjeluju članovi Gradskog kazališta mladih Vitez, HKD “Napredak”, podružnica Vitez, viteške Frame, zatim dj Vrebac i dj Gogs, sve posjetitelje uveseljavaju Djed Božićnjak i njegovi Vilenjaci.

Naravno, ne smijemo zaboraviti brojne i raznovrsne izlagače, koji su i ove godine svojim štandovima prekrili Gradski trg u Vitezu. Svi posjetitelji na štandovima mogu pronaći gotovo sve, od rukotvorina izrađenih od drveta, papira i raznih drugih materijala pa sve do prirodnih sapuna, božićnih ukrasa, kolača, ali i raznih likera, rakija, vina..

Gastro kutak upotpunjuje ovogodišnji “Božić u Vitezu”, kao i svake godine do sada. Brojne delicije su u ponudi, a svakako najviše interesa budi kuhano vino, bijelo i crno, velik izbor kobasica, fritula, kolača i peciva. 

Nakon što je sinoć zagrija atmosferu DJ Vrebac, večeras će to učiniti DJ Gogs. Svim posjetiteljima HT Eronet je omogućio wifi spot “Božićna čarolija”, kako bi fotke s ključnom riječi #božićuvitezu mogli objavljivati na društvenim mrežama. Također, članovi GKM-a Vitez i večeras će uprizoriti Žive jaslice, a svi koji ih žele pogledati imaju priliku u 19,00 sati. 

“Šaljite nam svoje fotke, tagirajte se, uživajte i plešite”, poručuju iz organizacijskog odbora. Ukoliko niste uspjeli sinoć, večeras definitivno trebate biti dio ovogodišnje Božićne priče u Vitezu.