BOŽIĆ JE: OO HDZ BIH Vitez daruje 48 socijalno ugroženih obitelji i jednog uzornog studenta!

Marina PendešVeć tradicionalno, Općinska organizacija HDZ-a BiH Vitez za Uskrs i Božić organizira akciju prikupljanja sredstava kako bi prigodno darivali i pomogli siromašnim obiteljima na području općine Vitez.

Akcija je organizirana i ove godine za Božić i u ovo predblagdanske dane, 48 socijalno ugroženih obitelji, po prijedlogu temeljnih ogranaka, dobit će vrijedne poklon-pakete prehrambenih artikala i higijenskih potrepština.

No, zanimljivo je, sredstva su darivali članovi ove stranke, a u akciju su se uključili svi članovi Općinskog odbora, ali i nekolicina tvrtki vlasnika i simpatizera HDZ-a BiH.

Od prikupljenih sredstava jednom uzornom studentu Općinska organizacija HDZ-a BiH u Vitezu jednogodišnjom stipendijom čestitat će božićne i novogodišnje blagdane.

Kako nam je kazala predsjednica OO HDZ-a BiH Vitez, aktualna zamjenica ministra obrane BiH, ovakve humane akcije za božićne i uskrsne blagdane nastavit će se i ubuduće. Nastojat ćemo ove akcije darivanja i pomoći i proširiti, uključiti više darovatelja i darovanih, jer to nas čini boljim, plemenitijim, zadovoljnijim, poručila je predsjednica Marina Pendeš i uputila čestitku za božićne blagdane svim darovanim ali i darovateljima, te svim građanima Viteza koji Božić slave.

Zvonimir Čilić / VL