Boris Marjanović ostaje na čelu OO HDZ BiH Vitez

Novoizabrani Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) Vitez održao je u četvrtak, 2. srpnja konstituirajuću sjednicu na kojoj je biran predsjednik OO HDZ BiH Vitez, priopćeno je iz ove stranke.

Članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Vitez, jednoglasno su svoje povjerenje dali Borisu Marjanoviću, dosadašnjem predsjedniku OO HDZ BiH Vitez i zastupniku u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

„Pred članovima ovog saziva Općinskog odbora i naših temeljnih ogranaka je izuzetno odgovoran zadatak. Moramo naporno raditi kako bi opravdali povjerenje osoba koje su nas izabrale, ali i zadobiti isto povjerenje i stvoriti uvjete kako bismo u vratili načelničku poziciju u Vitezu“, kazao je Marjanović, koji je kazao da će članove Predsjedništva predložiti na narednoj sjednici OO HDZ BiH.

Također, na sjednici su izabrani i kandidati OO HDZ BiH Vitez za novi saziv Županijskog odobra HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna, a kandidati viteške općinske organizacije su: Boris Marjanović, Marina Pendeš, Ivan Sajević, Jakov Križanović i Adrijana Peša.

Uoči konstituirajuće sjednice OO HDZ BiH Vitez održana je i sjednica Kluba vijećnika HDZ-a BiH u OV Vitez na kojoj su se vijećnici pripremali za sjednicu Općinskog vijeća koja će se održati u ponedjeljak, 6. srpnja.