Boris Grbavac – Profa nakon trenerskog angažmana u NK “Romari” preuzima U15 ekipu FK “Sarajevo”

Boris Grbavac – Profa danas je pdradio zadnji trening u NK ”Romari” prije sljedeceg izazova u profesionalnoj karijeri.

Naime, ovaj odlični i perspektivni trener, a uz to i sjajan čovjek, dobio je poziv i preuzima U15 ekipu FK ”Sarajevo”, priopćili su to iz NK “Romari”.

“U srijedu, 29.06.2022 Boris ima prvi trening s generacijom U15 u FK Sarajevo. Generacija U15 FK Sarajeva natječe se u Premijer ligi što je izvrsna prilika za našeg trenera.

Trener Profa s nama je od samog početka. Rastao je s nama, s našim klubom i mališanima. Na generacije koje je vodio ostavio je dubok trag ne samo kao trener, nego kao uzor i produžena ruka roditelja. U NK Romari je donio bogato nogometno iskustvo, a trenersko je stjecao na brojnim edukacijama i licencama. Bez obzira na službene edukacije, Profa u sebi nosi onu iskrenu ljubav prema nogometu i dijeljenju znanja . Na svakom treningu daje preko svojih mogućnosti, uvijek traži više. Iz svih mladih igrača izvlači ono najbolje, daje im vjetar u leđa da idu uvijek korak dalje, stepenicu više , bodri ih i podržava. Trener Profa neizmjerno se raduje svakom uspjehu naših ekipa, ali i plače sa njima onda kad im uspjeh izmakne za dlaku.

Današnji oproštajni trening s kadetima i mlađim pionirima bio je tužan. Kao i u svakom rastanku, ponestane riječi, a knedla zauzme grlo. Ne da srcu da te preplavi tuga i da izbije poput gejzira, a i zašto bi kad će trener Profa i dalje srcem i dušom pratiti svoj matični klub iz kojeg je ponikao kao trener.

Odlazak ne znači i zbogom jer za trenera Profu ovo je odlična prilika za nova iskustva koja će, na kraju krajeva, podijeliti i s nama. Iako bi mi radije da nitko nigdje ne ide, ponosni smo na našeg trenera pred kojim je blistava trenerska karijera. Naša vrata su za njega uvijek širom otvorena.

Treneru, sretno i do neke nove suradnje 💙🤍”, stoji u priopćenju NK ”Romari”.