Bojan Rajković: ”Nismo više nepoznanica i neće nas podcijeniti”

Domaćin sljedećeg Europskog prvenstva u mininogometu bit će mađarski gradić Szekesfehervar od 21. do 27. kolovoza naredne godine potvrđeno je jučer.

Naši najbolji mininogometaši na prethodnom miniEuru održanom u istarskom gradiću Vrsaru u Hrvatskoj osvojili su brončnu medalju te potvrdili da se igra kvalitetan nogomet u Bosni i Hercegovini.

Nakon našeg debija na proteklom miniEuru u Hrvatskoj i osvajanja bronze, možemo biti ponosni i zadovoljni. Sljedeće miniEuro se igra u Mađarskoj, te mislim da će biti još kvalitetnije i svakako da neće biti lako ponoviti ovaj uspjeh. Nećemo više biti nepoznanica drugima i sigurno nas neće podcijeniti kao u Hrvatskoj, kazao je Bojan Rajković, inače predsjednik udruženja za promicanje mininogometa i rekreacije za portal nogolopta.ba.

Uskoro krećemo s organizacijom liga u BiH, te ćemo imati veću konkurenciju među igračima, imat ćemo više vremena za pripremu reprezentacije i nadam se da ćemo u Mađarsku otići još spremniji, dodao je on na kraju razgovora.

Sve informacije o našoj mininogometnoj reprezentaciji kao i o budućem prvenstvu u mininogometu možete dobiti na Facebook stranici: https://www.facebook.com/MininogometBIH

Izvor

Prethodni članakSinoć u Busovači odigrana predstava “Državni lopov”
Sljedeći članakDruga znanstveno-stručna konferencija Sveučilišta/Univerziteta Vitez