Bojan Domić novi predsjednik OO HDZ BiH Travnik

Dana, 8. srpnja 2015. godine održana je konstituirajuća sjednica OO HDZ BiH Travnik na kojoj je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika OO HDZ BiH Travnik izabran je Bojan Domić.

Novoizabrani predsjednik je predložio, a odbor prihvatio Predsjedništvo OO HDZ BIH Travnik u sljedećem sastavu: dopredsjednici: Anto Spajić, Vinko Martinović, Ivo Kolenda i Mijo Baltić, rizničar Niko Grganović dok je za tajnika izabrana Vlatka Lukić.
Na sjednici su također izabrani i kandidati za Županijski odbor HDZ BiH ŽSB, a to su: Bojan Domić, Dragan Solomun, Niko Grganović i Ivo Kolenda stoji u priopćenju.

Ono što nam slijedi, a to su sigurno novi izazovi, imamo viziju, volju, znanje, hrabrost i odgovornost da već određenim putem idemo dalje sigurni u sebe ali i svjesni činjenice da ćemo samo snažni i jaki biti kreatori političkih procesa, a ne puki sudionici. Da bi bili dostojni vremena i izazova koji su pred nam trebamo svi zajedno misliti na kontinuitet kako ideja tako i ljudi, ali i stvarati prostor za nove ljude i ideje, a posebno nove pristupe i odnose među nama. Samo tako osiguravamo ono što se zove spoj mladosti i iskustva, a taj spoj je sigurno uvijek pobjednički, to je ono što nam u ovom trenutku treba. HDZ BiH Travnik je uvijek bio pobjednička opcija i velika politička snaga Hrvata Travnika to će biti i dalje u još većoj dimenziji i obliku na dobrobit svih nas, rekao je Bojan Domić novoizabrani predsjednik OO HDZ BiH Travnik i zahvalio se članovima OO HDZ BiH Travnik na ukazanom povjerenju.