Boban Rajović najavio ludu zabavu u Babaloo klubu i najbolji maturalni after party ikada

Babaloo klub nastavlja je praksu organiziranja najboljih provoda i zabave u Vitezu i Središnjoj Bosni. Ovoga puta u Babaloo klub stiže Boban Rajović, kao poseban poklon viteškim maturantima, koji će nakon maturalne večeri imati priliku uživati uz najveće hitove ovoga poznatog pjevača. Rajović će u Babaloo klubu u Vitezu nastupiti u petak, 19.5. Luda zabava počinje već iza 21 sat, a potrajat će do ranih jutarnjih sati.

Za nastup u Vitezu Boban Rajović pripremio je premijerno izvođenje dva nova velika hita “Tetovaža” i “Dijagnoza”, koje će ekskluzivno po prvi put uživo imati priliku čuti upravo posjetitelji Babaloo kluba. Naravno, tu su i brojni drugi Rajovićevi hitovi, koji sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Spotovi će biti objavljeni u narednih 24 sata na službenom Youtube kanalu Bobana Rajovića.

Već u subotu iz Babaloo kluba najavljuju nastavak odlične zabave, uz Smirnoff party i bezobrazno zgodne DJ Black cats, koje su već prepoznatljive po vrhunskom ambijentu na svojim zabavama, i atraktivne hostese atmosfera ide do usijanja. Uz cijenu od 25 KM za bocu Smirnoffa i dva juicy soka ili energetska napitka, posjetitelje očekuje i Smirnoff electric piće dobrodošlice, a najveseliju ekipu boca od 3 litre Smirnoff votke.

Prethodni članakHT ERONET uz Banku koštane srži
Sljedeći članakPoduzeće Economic raspisuje natječaj za posao