Blaškan i Križanović potpisali za KK Travnik

Nakon dugogodišnje karijere u HOKK Vitez Marijo Blaškan i Ranko Križanović svoju karijeru će nastaviti u Košarkaškom klubu Travnik.

Ova dva košarkaša široj regiji su poznati kao jedini od najboljih igrača Viteza s kojim su osvojili A1 ligu Herceg Bosne, ali zbog izuzetno teške financijske situacije u klubu istu nisu odigrali. Ovoga ljeta zajedno s Palavrom i Jurčevićem su osvojili nekoliko najjačih FIBA Streetball turnira u državi i regiji, igrajući za ekipu Ecos Romari iz Viteza.

Travnik će dovođenjem Blaškana i Križanovića izuzetno ojačati centarske i vanjske pozicije, pa s tim i pokušati napasti prvo mjesto na tabeli u A2 ligi jug. Travnik se u ovoj ligi natječe s izuzetno jakim Goraždem, Burchem i Spars Lokomotivom.

“Nakon dugogodišnjeg igranja u nekoliko klubova u zemljama regije, te dugogodišnjeg igranja u Vitezu, odlučio sam promijeniti sredinu. Uprava kluba iz Travnika na čelu s predsjednikom Azemom Ejubovićem me kontaktirala i ponudila ugovor. Travnik ima izrazito velike ambicije za plasman u A1 ligu BiH, a mislim da ćemo spomenute i ostvariti”, kazao je za Vitez.info Ranko Križanović.