„Blagdani za pamćenje“ uz HT Eronet s novim DUO i TRIO paketima

HT Eronet svim novim, ali i postojećim korisnicima, koji sklope ugovor na 12 ili 24 mjeseca, od 1. prosinca nudi nove DUO i TRIO pakete.

U DUO paketu spojeni su telefon i internet, odnosno fiksna telefonska usluga s uključenih 100 besplatnih minuta unutar svoje fiksne mreže kao i neograničeni ADSL, po cijeni od 29,00 KM (bez PDV-a) ili fiksna telefonska usluga s uključenih 200 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u Bosni i Hercegovini te neograničeni ADSL još veće brzine, a sve po cijeni od 39,00 KM (bez PDV-a).

Obogaćen je i postojeći TRIO paket koji sada sadržava fiksnu telefonsku uslugu s uključenih 400 besplatnih minuta za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, ali i 50 besplatnih minuta prema fiksnim mrežama u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori s uključenim dodatnim uslugama, neograničeni internet, te Osnovni paket kanala HOME.TV sa Snimalicom kao dodatnom uslugom.

Uz novu TRIO Start paket uslugu, korisnici mogu uživati u fiksnoj telefonskoj usluzi s uključenih 200 besplatnih minuta za pozive prema fiksnim linijama u BiH te dodatnim uslugama prikaza broja, konferencijskim pozivom i pozivom na čekanju, zatim neograničeni ADSL internet i HOME.TV Osnovni paket kanala, a sve po cijeni od 43,00 KM (bez PDV-a).

HT Eronet svojim novim i postojećim privatnim i poslovnim korisnicima također želi priuštiti „Blagdane za pamćenje” te im nudi mogućnost kupnje izvrsnih mobilnih uređaja Huawei U8185 Ascend Y100, već od 9,00 KM i Alcatel OT Tab7 Dual Core, već od 19,00 KM, ovisno o odabranom DUO ili TRIO paketu, uz zasnivanje ili produljenje ugovora na 24 mjeseca.