Bjelovarsko kazalište oduševilo predstavama na 2. Danima hrvatskog kazališta u BiH

Bjelovarsko kazalište proteklog je vikenda nastupilo na 2. Danima hrvatskog kazališta u BiH, koje organiziraju Udruga mladih „Enter“ i Gradsko kazalište mladih Vitez.

U subotu, 8. srpnja, izveli su predstavu “Sutra pripada meni”, a mladi glumački ansambl oduševio je svojom igrom publiku u kazališnoj dvorani Vitez. Posebno je emotivno bilo na kraju predstave kada su nakon dugotrajnog pljeska za goste iz Bjelovara iz GKM-a uručili prigodne poklone svojim dugogodišnjim članovima, Mirni Mišković za završen magisterij glume i Bruni Grebenaru za obranjen diplomski rad iz geografije.

Već sljedećeg dana, u nedjelju Bjelovarsko kazalište izvelo je predstavu za one najmlađe, “Ježeva kućica”. Fantastičan prikaz ove predstave oduševio je kako mališane, tako i njihove roditelje, pa su glumci dugo nakon predstave ostali na sceni fotografirajući se s publikom. Fotografiju su željeli najmlađi, ali i oni malo stariji.

Sve u svemu, iza nas je jedan lijepi vikend na Danima hrvatskog kazališta u BiH, koji su viteški kazalištarci najavili pod motom „neka ljubav pobjedi bol i tugu“, a nakon vrlo bolnih trenutaka za njih, nakon smrti članica kazališne obitelji Gradskog kazališta mladih Vitez, sedamnaestogodišnje Kristine Lovrinović.

U ponedjeljak su članovi GKM-a Vitez i Bjelovarskog kazališta posjetili grob Kristine Lovrinović, gdje su upalili svijeće i položili cvijeće te se zajedno pomolili za pokojnu Kristinu.

Prethodni članakOsigurana sredstva za obnovu fasade na zgradi osnovne škole u Kreševu
Sljedeći članakPoduzeće Nobil raspisuje natječaj za posao