Bitka za play-off: Susret košarkaša Busovače i Viteza

KK Busovača i HOKK Vitez u direktnoj su borbi za play-off lige za seniore Košarkaškog saveza Herceg –Bosna, i njihov međusobni sraz bi u srijedu 25. ožujka ove godine u dvorani u Busovači (19 sati) mogao puno toga da odluči.

Košarkašima Busovače odgovara samo pobjeda za produžetak nade da im se ostvari veliki san i igranje doigravanja za ulazak u prvu ligu KS BiH.

Ovo je inače ogroman uspjeh najmlađe ekipe Lige, a još je veći kada se uzme u obzir da zbog renoviranja kompletan pogon KK Busovače (seniori , kadeti, pretkadeti i djevojke) nisu više od dva mjeseca ni ušli u dvoranu, a kamoli trenirali.

Velike su nade uprte u pobjedu nad susjedima koji su u prvom dijelu prvenstva „pali“ u Vitezu, a svim ljubiteljima je ostala u sjećanju velika utakmica tada debitanta, 18-godišnjeg Ćišića, ali i ostalih momaka za pobjedu u Vitezu koja se čekala godinama.

Nada je još veća kada se zna da su košarkaši Busovače uspjeli u prošlu subotu srušiti još jednu prepreku i pobijediti veoma dobru i iskusnu ekipu Livna sa 7 razlike, iako su se ruke zbog značaja utakmice “svezale“ te su gosti dugo vodili.

Iz KK Busovače pozivaju sve ljubitelje ne košarke, nego sporta u Busovači da dođu u srijedu u dvoranu u 19 sati i pomognu svojim košarkašima da ostvare povijesni uspjeh – doigravanje koje je ustvari borba za ulazak u 1. ligu KS BiH. Poziv ide i ljubiteljima malog nogometa koji redovito ispune dvoranu u Busovači, da dođu tu večer jer je slobodan dan na turniru i zdušno bodre naše mlade momke istim žarom kako bodre i sve domaće ekipe.

KK BUSOVAČA – HOKK VITEZ
SRIJEDA 25.03.2015. GODINE
SPORTSKA DVORANA BUSOVAČA
19 SATI

Prethodni članakPotrebna dva djelatnika za rad u tiskari Rotograf u Vitezu
Sljedeći članakProtestni skup mještana MZ “Ravan” Busovača