Biljaka Trans pravi izbor za međunarodni prijevoz robe

Principi poduzeće Biljaka Trans od samog početka rada su visoka profesionalnost, pouzdanost te korektan odnos prema poslovnim partnerima. Isključivo na tim principima rada i velikom upornošću stekli su povjerenje velikog broja poslovnih partnera s kojima uspješno surađuju već dugi niz godina.

Biljaka Trans je poduzeće koje se bavi međunarodnim transportom roba a osnovano je 1998. godine te je u privatnom je vlasništvu Miroslava Biljake sa sjedištem u Novoj Biloj.

U svakom trenutku smo u mogućnosti pružiti informaciju o lokaciji robe klijenta te tako omogućavamo sigurno planiranje poslovanja klijenta.

Biljaka Trans vrši transport robe iz zemalja kao što su Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Italija, Francuska, Španjolska i Portugal te transportuju mnogim vrstama robe.

Protekle 2015. godine smo proširili lanac poduzeća u Hrvatskoj sa sjedištem u Zagrebu.
Imamo još mnogo toga u planu za širenje poduzeća da bi lakše i sigurnije poslovali s našim poslovnim partnerima.

Osluškujući stalne promjene na tržištu svoju tendenciju prilagođavanja potrebama svojih klijenata usavršavaju i šire. Tu žele spomenuti rješenja za sve reeksportne poslove uz zajamčenu sigurnost interesa klijenta. Više informacija potražite na njihovoj web stranici ili ih pratite na Facebooku.