BH Telecom Sportske igre mladih održane i u Vitezu

Najljepša sportska priča u Bosni i Hercegovini, sedme BH Telecom Sportske igre mladih, nastavile su svoje putovanje te uveselile mališane u Konjicu, Tomislavgradu, Vitezu i Tešnju.

Druženje, zabava i smijeh obilježili su natjecanja među najmlađima, a nagrada za najbolje je plasman na Veliko finalu Igara u Sarajevu. Specijalni partner Sportskih igara mladih i ove godine je Olimpijski komitet BiH.

U Vitezu su pored nogometa, košarke te igre između dvije vatre, mališani iskoristili sunčan dan te uživali na Lutrija BiH CUP-u, natjecanju u odbojci na pijesku.

„Sretne smo što smo pobijedile na Lutrija BiH CUP-u u odbojci na pijesku te što smo se uspjele plasirati na finalno natjecanje u Sarajevu. Ovo nam je druga godina kako sudjelujemo i svake godine se odlično zabavimo“, kazale su Laura Džandara i Barbara Smiljanić, pobjednice natjecanja u odbojci na pijesku.

Igre u narednom periodu nastavljaju svoju radosnu turneju u Orašju, Gradačcu i Brčkom, a svi mališani koji žele saznati zašto su Igre zakoooon, mogu se, potpuno besplatno, prijaviti na www.igremladih.ba.

Prethodni članakU Kiseljaku održan “KISSTARS”, festival glazbe i plesa
Sljedeći članakGodišnji koncert OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik, P.O. Vitez