BH Play u Vitezu i N. Travniku na meti pljačkaša

crna kronikaTijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 8 kaznenih djela, a evidentirana su 4 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 6 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba ozlijeđena, dok je iz prometa isključeno 5 vozila i 7 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U četvrtak navečer, 7. ožujka 2013. godine, oko 21,40 sati, djelatnk zaštitarske agencije “Coin security” prijavio je Policijskoj stanici Vitez, da je nad djelatnicom sportske kladionice “BH Play” u Vitezu počinjeno kazneno djelo Razbojništva. Dvije nepoznate maskirane osobe su uz prijetnju pištoljem otuđile metalnu kasu, u kojoj se nalazila određena suma novca. Očevid su obavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave. Travnik. Istraga je u tijeku.

Istu večer, oko 22,20 sati, djelatnk zaštitarske agencije “Coin security” prijavio je Policijskoj stanici Novi Travnik, da je nad djelatnicom sportske kladionice”BH Play” u Novom Travniku počinjeno kazneno djelo Razbojništva. Dvije nepoznate maskirane osobe su uz prijetnju pištoljem otuđile metalnu kasu, u kojoj se nalazila određena suma novca. Očevid su obavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U četvratak navečer, oko 22,50 sati, u ulici Šehida u Travniku se dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali: vozač A.H. iz Travnika s vozilom marke „Ford Escort”, registarskih oznaka TO5-O-126 i vozač G.S. iz Travnika s motociklom marke „Kenvaj”, registarskih oznaka 4379-M-168. U nezgodi je vozač motocikla G.S. zadobio teže tjelesne ozljede i prevezen je u Kantonalnu bolnicu-Travnik.Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.